AirBrush_20220303132427.jpg
20220206_130629~2.jpg
17911038887074746.jpg

Min passion är att jobba med material som utmanar mig, att hitta kombinationer som inte går att planera i förväg. Hittar det vackraste blommor, gräs och fröställningar vid vägkanten.

Så ser ni en bil med varningsblinkers på och en person med kvistar i håret och sekatör i högsta hugg, stanna och säg hej! 

Drömmer om att bygga riktigt stora blomsterinstallationer, ha en egen utställning med konst och blommor, träffa inspirerande florister runt om i världen för att dela upplevelser, arbetsförhållanden och tekniker.

artflora__logo_liggande_svart.png
karantänkreativitet-SR1A7717.jpg

 

Tänkte att jag skulle presentera mig och bjuda in er i min vardag! 

Jag bor i Göteborg på Hisingen med mina två barn, August 8år och Silas 6år. Så för det mesta lever vi rövare och skrotar runt här på ön. Vi bor i en trea med balkong, som i princip hänger över en stor gata med mycket trafik. Men det passar oss perfekt, kan prata och vinka till grannarna som passerar. På Balkongen försöker vi plantera mycket växter för oss och alla som går förbi.

Det gör så mycket för omgivningarna.

 

Lite längre ner vid Långängen har vi en odlingslott. Så när barnen leker eller spelar på fotbollsplanen brukar jag gräva, plantera och vattna. Ett och annat fint samtal med mina odlarvänner och grannar. Detta är min återhämtning! 

Jag brukar odla mycket blommor såklart men även en del ätbart. Det finns inte så mycket plats som jag önskat men vi får jobba effektivt med den yta som finns, lite som vi gör hemma i lägenheten.

 

Om jag inte är med barnen så jobbar jag väldigt mycket, precis som alla andra.

Då hoppar jag in i bilen och tar mig till Tollered! 

Återhämtningsplats nr.2.

 

I Tollered har jag min studio ihop med tre andra företagare. Anna, Malin och Emma,

vilka energiknippen och bästa bollplank för allt inom företagande och allt där emellan.

 

Tollered är en gammal bruksort mellan Floda och Ingared/Alingsås.

Vid denna platsen finns Öfvre Fabriken, där vi sitter.

Här finns flera företagare med mycket fokus på bra hantverk, från skräddare, kockar, musiker, konstnärer till inredare och trädgårdsarkitekter med flera.

AirBrush_20220303133251.jpg
  • Instagram